Стало відомо про те, що в Мелітополі почали продавати два види черешні, ціни не радують.

Таким чином, повідомляється, що вже кілька днів, у Мелітополі можна придбати ранню черешню. Продають її поки що лише в стаканчиках, так як ціни залишають бажати кращого. Втім, фахівці відзначають, що дешевої ягоди в цьому році очікувати точно не варто, так як заморозки і холодна весна зіпсувала врожай.

В Мелітополі почали продавати два види черешні, фото: скриншот из видео

Також, тепер можна порівняти українську черешню з імпортом, так як, в Мелітополі відразу продається два види. Турецька ягода виглядає цілком презентабельно на вигляд, але, спробувати на смак її зможе далеко не кожен, так як за один кілограм доведеться віддати близько 250 гривень.

В Мелітополі почали продавати два види черешні, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, раніше в Мелітополі розповіли про сезон полуниці. Її вже почали продавати на місцевих ринках, і за один кілограм хорошої полуниці просять близько 100 гривень. Максимальна вартість, яку вдалося знайти – 130 гривень, а ось мінімальна 80, однак, її не рекомендують брати, так як це вже залежаний товар.

Така висока ціна пов'язана з тим, що вона була вирощена в теплиці, а така ягода завжди йде дорожче. А от коли в продаж надійде ґрунтова полуниця, тоді ціна різко повинна впасти, це має відбутися до кінця травня.

Нагадаємо, що димове ноу-хау фермерів зупинило рух на 5 км і спровокувало масове ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.іа", збанкрутілий фермер викидає морква тоннами.

Також "Знай.іа" писав, що у Криму пересохла головна водна артерія.