На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі продукти в середньому стали дорожчими на 2,6 відсотка. Найбільше це торкнулося гречку, яйця і фрукти.

У Запоріжжі сильно змінилася ціна на продукти, фото: скріншот з відео

Таким чином, повідомляється, що найбільше подорожчала гречка, тепер її ціна на 17,7 відсотків вище, ніж до карантину. Також, не обійшло це стороною фрукти з яйцями, вони також суттєво подорожчали на 10 і 9,2 відсотка відповідно. Рис, цукор, овочі, м'ясо, масло, макарони і так далі – всі ці головні продукти тепер коштують на 6% більше, ніж раніше. Не сильно це торкнулося алкоголь і сигарети, вони всього з початку року стали дорожчими на 0,7 відсотків. про це пише Depo.Запоріжжя посилаючись на результати від Державного управління статистики.

Є і хороші новини, які сподобаються багатьом. Кава і чай стали дешевше в середньому на 1,6-0,3%. До них приєднався і харчовий лід разом з морозивом, в літній час року це буде як ніколи в тему.

Любителі сала також можуть радіти, адже ціна на цей продукт стала менше на цілих 13,3%.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До речі, ціни у сфері освіти і ресторанів не змінилися і залишилися на тому ж рівні.

Нагадаємо, продавці стихійних ринків вирішили, що карантин не для них — в яких умовах торгують продуктами.

Як повідомляв портал "Знай.иа", завезення одягу секонд-хенд в Харкові викликало великий ажіотаж, що призвело до величезних черг і тисняви.