Запоріжжя невідомий мораліст увірвався в художній салон і в грубій формі попросив співробітників прибрати з вітрини репродукцію картини Амедео Модільяні "Лежача оголена", на якій зображена гола дівчина. Про це розповіла адміністрація Artsalonzp на своїй сторінці в Instagram.

У Запоріжжі чоловік погрожував розірвати картину Модільяні / скріншот з відео

Повідомляється, що у неділю, 17 травня, у запорізький художній салон зайшов невідомий чоловік, який зажадав від співробітників магазину прибрати репродукцію картини Амедео Модільяні "Лежача оголена", вважаючи її занадто вульгарною. Мораліст зазначив, що розміщення подібного на вітрині неприпустимо, оскільки це можуть побачити діти. Він зазначив, що якщо наступного разу її там побачить, то розірве.

В адміністрації салону зазначили, що з подібним інцидентом зустрічаються вперше, проте все ж прибрали картину з вітрини. Тепер же салон звернувся в поліцію для з'ясування особи мораліста і подальших розглядів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, сто Амедео Модільяні є всесвітньо визнаним майстром, а його твір "Лежача оголена" представляє найдорожчу картину. У 2018 році полотно пішла з молотка на закордонному аукціоні за 157,2 мільйона доларів.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі наростили палець секс-символом 60-их.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові після карантинних "канікул" відновив свою роботу ринок “Вернісаж”.

Також Знай.иа писав, що знахідка на горищі принесла жінці ціле багатство: презент від імператора.