На днях стало відомо про те, що в Пологівському районі Запорізької області ожив водоспад, який довгі роки місцеві жителі вважали пересохлим.

Таким чином, повідомляється, що городяни сподіваються, що водоспад буде радувати їх відтепер довго, однак, це буде залежати від погоди, і рівня води в дамбі, яка розташована неподалік. Таку заяву зробили місцеві краєзнавці. До речі, це диво знаходиться поблизу села Кінські Роздори.

Журналісти розповідають, що камені, які лежать на місці водоспаду, не бачили води більше десяти років, проте зараз, він знову активізувався. Цій місцевості вже кілька сотень років, а ось водоспад на цьому місці з'явився відносно недавно. Близько 40 років тому, коли побудували дамбу.

Цей водоспад одне з улюблених місць місцевих жителів, а також туристів, які приїжджають в ці краї. Вже кілька років поспіль тут розбивають табір учасники велослета. Насолоджуватися даний явищем можна днями, тому, городяни сподіваються, що він більше не пропаде, проте, як вже було сказано вище, це буде залежати виключно від погодних умов, а також, якщо вода в дамбі буде триматися на колишньому рівні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Названо топ місць по всьому світу, які треба відвідати кожному мандрівникові: ви точно не знали цих локацій.

Як повідомляв портал Знай.иа Кращі з кращих: названо топ-10 найбільш вражаючих місць світу.

Також Знай.иа писав, Місця сили і вмістилище душі бога - топ 5 найбільш містичних куточків планети.