У мережі розповіли про те, на чому обманюють туристів в Кирилівці. Майстер-клас від місцевого власника бізнесом.

Таким чином, повідомляється, що сезонний заробіток, це один з найпростіших і кращих варіантів виправити своє фінансове становище. А особливо цього року, коли карантин, який ввели через коронавіруса, спустошив кишені багатьох українців. На інформаційному порталі «РИА Мелітополь» розповіли про те, як і на чому можна легко заробити грошей влітку.

Як в Запоріжжі наживаються на туристах, фото: скріншот з відео

В Запоріжжі селище Кирилівка вважається одним з найприбутковіших, зокрема, влітку. Навіть незважаючи на те, що ще невідомо, чи буде літній сезон, городяни вже наймають персонал.

Вакансій існує тисячі. В основному шукають людей з досвідом, однак, він зовсім необов'язковий. З мінусів те, що доведеться працювати практично цілодобово, і можливо не поспати практично не буде.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з місцевих магазинів шукає продавця продовольчих та промислових товарів. Роботодавець пропонує проживання та харчування за його рахунок, офіційне оформлення на роботу. Зарплата близько 10 тисяч гривень, а графік з 7 ранку до 11 вечора. Проте, є одне але. Це товар, який користується великим попитом, а значить, доведеться продавати до години або двох ночі. Жити при цьому потрібно в магазині, там є все необхідне для адекватного проживання, як обіцяє роботодавець. При цьому працювати потрібно щодня, адже ніякої напарниці не буде.

Також, потрібно буде продавати тухлу рибу, інакше вона буде вирахувана із зарплати продавців.

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, вісь він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.іа" пишучи, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.іа" заявив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря: всі проходь перекриті, перші подробиці