На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі будуть поливати парки хлоркою.

Таким чином, повідомляється, що це пов'язано з тим, що практично по всій території України, включаючи Запоріжжя, послабили карантин, і тепер містяни можуть вільно пересуватися по території парків. Про це повідомили в прес-службі мерії міста Запоріжжя.

Раніше, хлоркою обробляли лише спортивні і дитячі майданчики.

У Запоріжжі почнуть обробляти парки хлоркою, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Україні знову продовжили карантин тепер до 22 червня. Пов'язано це з тим, що в Кабінеті міністрів і в МОЗ не розуміють, як буде поширюватися коронавірус в умовах літньої температури.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак, при цьому, поступово будуть зніматися обмеження за сценарієм, який представив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Перший етап розпочався 11 травня, а другий планують почати впроваджувати вже в п'ятницю, 22 травня. Будуть відкриті спортивні зали, торгові центри і великі магазини, і найголовніше, планують знову запустити роботу громадського транспорту в колишньому режимі, для всіх. У великих містах, де є метрополітен, його також планують відкрити.

Карта заражень, фото: вільний джерело

Також, нагадаємо, що станом на 19 травня, в Україні зареєстровано вже 18,876 випадків, і 260 яких з них тільки за останню добу. Так мало випадків за добу в останній раз було приблизно місяць тому. Видужало при цьому, більше трьохсот людей.

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, ось він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової втрати працездатності

Також Знай.іа" писав, масові заходи в Україні у Моз пояснили, коли пом'якшать умови карантину