На днях з'явилася інформація про те, що в Запорізькій області з'явилося нашестя гусениць.

Таким чином, повідомляється, що зелені комахи продовжують розповзатися по області, і в цей раз від них страждають жителі міста Бердянськ. Дерево в одному з дворів, де вони оселилися, залишилося практично голе. «листоїди» не встигли дістатися до інших озеленениям, так як фахівці вчасно продезінфікували дерево.

Гусениці заполонили один з дворів Бердянська, фото: Panopticon

Однак, дерево, на якому щільно засіли гусениці дійсно виявилося практично голим, і по всьому стовбуру і листю поповзли зелені гусениці. Про даний інцидент розповіли в комунальному підприємстві «Бердянська профдезінфекція»

Гусениці заполонили один з дворів Бердянська, фото: Panopticon

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Директор підприємства Геннадій Проценко говорить про те, що він оглянув дерево, і воно було продезнфіковано. Результат виявився миттєвим. Через кілька хвилин навколо ділянки було багато мертвих паразитів.

Фахівець стверджує, що подібні спалахи відбуваються досить часто, і це чудово, що місцеві жителі вчасно звернули увагу на дану проблему, так як вони могли поширитися не тільки на інші дерева, але і на територію інших дворів.

Тому, експерти просять, що якщо ви помітили подібне у своєму дворі, відразу ж звертатися у відповідні служби.

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.