У вівторок, 19 травня, стало відомо про те, що в Мелітополі фура протаранила настільки, і з неї вилилося близько 80 літрів олії.

Таким чином, повідомляється, що аварія сталася у вівторок, 19 травня в першій половині дня на вулиці Ломоносова, яка знаходиться в місті Мелітополь. У багатотонної фури стався збій, і гальма самі спрацювали. Водій не зміг впоратись з керуванням, і врізався в бетонний стовп.

Аварія в Мелітополі, фото: РИА Мелітополь

В результаті, весь вміст, а це близько 80 літрів машинного масла, виявилася прямо на дорозі. На щастя, у цій аварії ніхто не постраждав.

Очевидець ДТП, який проходив повз, розповів, що чоловік, недовго думаючи, швидко розгорнув фуру і поїхав, тим самим, просто втік з місця аварії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

На даний момент там працюють комунальники з Мелітополя, які просто засипали масло піском. Будуть розшукувати чоловіка, або ж будуть відкривати кримінальне провадження – невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Запоріжжі поліція затримала злодіїв, які обчистили м'ясний магазин. Вони вкрали два пакети з м'ясом і ще три сотні яєць. На питання навіщо вони це зробили, ті відповіли, що планували збути товар.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі померла дівчина, яку збили на пішохідному переході.
Як повідомляв портал Знай.иа, на Київщині сталося жахливе ДТП, автомобіль “ВАЗ” влетів у дерево.
Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, влаштував ДТП і намагався втекти з місця злочину.