У Запоріжжі В один день відбулися два дивних випадку, про яких говорить ціле місто. В центрі дві людини отримали колото-різані рани обличчя та живота. Жінка і чоловік були доставлені в лікарні міста. Про це пише Індустріалка.

Жінка отримала удар ножем в обличчя на вулиці Сталеварів. Це призвело до поранення очі та обличчя. Постраждалу госпіталізували в міську лікарню №3.

В цей же день чоловік отримав удар ножем в живіт. Інцидент стався на вулиці Зестафонской. В даному випадку також постраждалого відвезли до лікарні №9.

Варто відзначити, що в Запорізькій області сталося ДТП, в якому фура протаранила стовп. В результаті зіткнення з перешкодою була пошкоджена цілісність цистерни, в якій знаходилося масло. Продукт витік на дорогу. 80 літрів олії опинилися на дорозі. Поліція з'ясувала, що багатотонна фура влетіла в стовп із-за того, що гальма самі по собі спрацювали, а водій не зміг утримати машину на дорозі.

В Запорізькій області стався страшний інцидент, в якому був задіяний дитина. У місті Токмак з вікна багатоповерхівки випав трирічний малюк. На щастя, хлопчик впав з вікна першого поверху, але до нещастя, він отримав складні травми. Зокрема, медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму і травму лобного ділянки голови. На даний момент за життя дитини борються лікарі однієї з місцевих лікарень.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім цього, в Енергодарі Запорізької області розслідується дивна смерть жінки, які народжували в кінці квітня. Дитина народилася також мертвим, але тіло матері передали родичам, а тіло дитини зникло. Медики-керівники лікарні вже стали учасниками розслідування і позбулися своїх посад.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області фура влетіла в стовп і розлила масло.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області трирічна дитина випала з вікна.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області розслідують смерть породіллі та її дитини.