Президент України Володимир Зеленський дав велику прес-конференцію в Києві. Вона проходила на вулиці з дотриманням карантинних заходів. Він торкнувся безліч важливих для країни питань в тому числі і війну на Донбасі, а також розповів про подачу води в ОРДЛО. Поряд з цими питаннями Зеленський згадав про інфраструктуру і дороги в Україні, які знаходяться в жалюгідному стані не тільки в Києві.

Глава держави зазначив, що в наступні два роки в країні повинні будуть добудувати відразу кілька мостів. Він заявив, що стоїть велике завдання побудувати важливі дороги, які допоможуть об'єднати всю країну. Ці об'єкти повинні стати вітриною нашої європейської країни. До кінця каденції він пообіцяв добудувати всі дороги державного значення.

У Нікополі звалився міст Фото: depo.ua

Після цього Зеленський зазначив, що він шукає інвесторів, які вкладуть 3 млрд доларів у будівництво мостів в Україні. У цій програмі є великі мости, як у Запоріжжі. Зеленський пообіцяв, що це буде найбільший міст в історії України і його команда його добудує.

Примітно, що під час прес-конференції та обговорення питання про будівництво мостів у нашій країні в Нікополі (Дніпропетровська область) обвалився міст, над річкою зависла фура з вантажем. Обвалилася центральна частина мосту над затокою Каховського водосховища. На щастя, загиблих і постраждалих в цьому інциденті немає.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що "Укравтодор" веде на ремонт 2600 кілометрів доріг.

Знай повідомляв, що Зеленський прокоммент ировал скандал з "плівками Порошенко".

Нещодавно Знай передавав, що Зеленського на прес-конференцію прийшли порушники карантину.