В Запоріжжі зловили дивного молодого чоловіка, який зізнався, що шукав усамітнення з молодими хлопчиками. Відео було опубліковано на Телеграм-каналі «Запоріжжя».

На відео спійманий хлопець зізнається під тиском двох чоловіків, що він приїхав у Запоріжжя із Донецької області, працює в лікарні медбратом, в реанімаційному відділенні. Після цього його запитали, навіщо він прибув на площу Радянську.

Молодий чоловік розповів, що домовився про зустріч з дитиною 13 років. Після ряду питань він розповів, що метою зустрічі був інтим і так званий романтичний вечір з вином і шоколадом.

Далі він розповів, що збирався піти до 13-річному хлопчикові додому і провести там вечір. При ньому були виявлені засоби контрацепції, що ще раз доводить, що він збирався задовольнити свої інтимні мрії.

На завершення відео його запитали, чи знає він про наслідки таких дій за законодавством України. Він відповів, що знає про караності за розтління малолітніх дітей і пообіцяв, що більше такого не повториться.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з усього, цього молодого чоловіка зловили, листуючись з ним від імені хлопчика і навіть змогли домовитися про зустріч під виглядом інтиму з дитиною.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області батьківські комітети вимагають з батьків школярів гроші у фонди шкіл.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області трирічний малюк випав з вікна.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі група зловмисників пограбувала м'ясний магазин.