У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що в самому центрі Запоріжжя накрили підпільний гральний зал.

Таким чином, повідомляється, що підпільний заклад знаходився на Центральному бульварі. Співробітники правоохоронних органів прибули на місце і виявили там зал з автоматами.

У Запоріжжі накрили гральний зал, фото: Національна поліція України

Під час огляду всього приміщення, поліція вилучила близько 15 системних блоків, а також 15 моніторів. Грошові кошти також були вилучені співробітниками правоохоронних органів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Запорізької області.

У Запоріжжі накрили гральний зал, фото: Національна поліція України

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також, Національною поліцією було складено шість адміністративних протоколів, і порушили кримінальну справу за даним фактом. На даний момент тривають заходи, які спрямовані на встановлення осіб, які можуть бути причетні до цього бізнесу.

У Запоріжжі накрили гральний зал, фото: Національна поліція України

Нагадаємо, що раніше, в Харкові правоохоронцям вдалося затримати небезпечну злочинну групу. Про це розповіли на Telegram-каналі "ВІХА (Харків) БУДИНКУ".

Повідомляється, що сьогодні, 20 травня, співробітники спецслужб провели спеціальну операцію на вулиці Чкалова, в ході якої затримали небезпечну злочинну групу.

"Сьогодні була проведена спецоперація на Чкалова" - зазначено в повідомленні.

У тексті повідомлення йдеться, що злочинці займалися квартирними крадіжками в Харкові і не залишали ніяких слідів на місці злочину.