У мережі розповіли про те, як голубка звила гніздо в під'їзді багатоповерхового будинку. Птах виявила затишний куточок.

Таким чином, повідомляється, що про цей інцидент повідомили місцеві мешканці, які проживають у будинку на Центральному бульварі, де і проживає мама пташок.

Вона вирішила самостійно звити собі гніздо в під'їзді, і навіть не побоялася людей, які могли її просто викинути на вулицю. Більш того, поки вона там вжилася, вона встигла знести яйце, яке щільно висаджує, тому, незабаром у неї буде поповнення в родині.

В одному з подьездов Запоріжжя оселився голуб, фото: Це Запоріжжя.

Що буде з цього пташиної сім'ї далі - невідомо, проте, судячи по знімках, які були взяті зі сторінок місцевих жителів в соціальних мережах, їм дуже подобаються нові сусіди, і вони зовсім не проти, щоб ті переїхали назавжди.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що під час пробіжки, жінка із Запоріжжя натрапила на «чудо в пір'ї», і зняла його на відео.

Таким чином, повідомляється, що даний ролик розповсюдили по мережі з Telegram-каналу «Нетипове Запоріжжя». Місцева жителька під час чергової пробіжки зустріла сову.

Пташеня лежав на землі, і, жінка не залишилася байдужою, і посадила пташеня на дерево, щоб його життю нічого не загрожувало, і на нього не напали тварини.

Нагадаємо, брудна, як пилючка, безпритульна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.іа Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.іа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.