У суботу, 23 травня, в мережі розповіли історію про дівчинку підлітка, яка втекла до хлопця в Київ.

Таким чином, повідомляється, що згідно статистики, близько сотні дітей з Мелітополя за рік тікають з будинку, після чого їх починає розшукувати поліція.

Національна поліція України, фото: скріншот з відео

Одних знаходять практично відразу, інші ховаються цілодобово, а ось треті, встигають дістатися в інші міста. Ось так і сталося цього разу з дівчинкою, яка встигла приїхати українську столицю, поки поліція і батьки займалися пошуками по всьому місту.

В 2019 році було зафіксовано 73 випадки того, як діти тікали з будинків. За кілька місяців поточного року таких випадків вже 18. Всупереч всім думкою, не всі сім'ї, з яких йдуть діти, є проблемними. Про це розповів старший лейтенант поліції Микола Іванов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Микола Іванов, фото: РИА-Мелітополь

В основному, вік так званих «втікачів» складає від 13 до 17 років. І найчастіше далеко вони не йдуть, гуляють по центру міста, але буває різне.

Близько рік тому, сімнадцятирічний підліток втік з будинку в Мелітополі в столицю. Знайти її допомогли кияни, які побачили оголошення про зникнення підлітка.

Пізніше з'ясувалося, що вона тривалий час спілкувалася з хлопцем, а батьки забороняли їй їхати до нього в гості, ось вона і втекла.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Також Знай.іа писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.

Крім того, нещодавно в Харкові таємничо зник красень-іноземець вийшов у магазин, а там...