У мережі розповіли про те, з якими проблемами стикаються батьки дітей в Запорізькій області, щоб отримати довідку в дитсадок.

Таким чином, повідомляється, що починаючи вже з 25 травня, дитячі садки відновлюють свою роботу, відповідно, батькам більше не потрібно шукати, з ким і де залишити дітей, щоб відправитися на роботу. Проте, тепер вони зіткнулися з іншою проблемою.

Батьки готують дітей до дитсадка, фото: скріншот

Для того, щоб дитина пішла в дитячий сад після карантину, батькам доведеться пройти ще один "квест", а саме, відстояти величезні черги, щоб взяти довідку про те, що діти абсолютно здорові, і можуть відвідувати навчальний заклад. Інакше, без цього, вхід в дитсадок залишиться закритий.

На днях, в Енергодарі під будівлею санепідемстанції були кілометрові черги дітей з батьками, які стояли по кілька годин для того, щоб здати всі необхідні аналізи, і в результаті отримати заповітну довідку, в якій буде написано, що дитина абсолютно здорова.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правила роботи дитсадків, фото: Міністерство охорони здоров'я

Нагадаємо, що з 22 травня в Україні почали другий етап виведення країни з карантину. Були зняті ще певні обмеження, завдяки яким діти змогли повернутися в дитсадок, а також запрацював громадський транспорт. Тепер, дорослі зможуть швидше і легше дістатися на роботу. У великих містах, до речі, відкрито навіть метрополітен, вперше за два з половиною місяці.

Нагадаємо, Комаровський знайшов рішення для українських батьків — ослаблення карантину та дитячі садочки.

Як повідомляв Знай.иа, Кличко назвав остаточну дату запуску транспорту – кияни просять скасувати жетони.

Знай.иа писав, у Харкові батьки підуть "на канікули" - Кернес сказав, коли відкриють садки.