У понеділок, 25 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області, чоловік одягнув літаків на голову і почав малювати на вітринах магазинів.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в неділю, 24 травня. В самому центрі міста Пологи Запорізької області, місцеві жителі помітили поблизу дитячого магазину дивного чоловіка в шоломі, на який був прикріплений дитячий літаків.

Як з'ясувалося пізніше, він ходив по всьому місту, і замальовував особи дітей на всіх вітринах. Свідки того, що відбувається були збентежені такою поведінкою чоловіка, і відразу ж подзвонили в поліцію, і повідомили про правопорушення.

Співробітники правоохоронних органів оперативно прибули на місце, з'ясували, що цей чоловік 1987 року народження, проживає в місті Пологи. Він завдав матеріальної шкоди власникам магазинів, які розфарбував фарбою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього, чоловіка швидко госпіталізували в психіатричну лікарню. Все, що відбувається було задокументовано на камеру.

Відпустять його, і що буде з ним далі невідомо. Поки що співробітники правоохоронних органів не надали жодної інформації щодо цієї справи, залишається лише чекати.

Нагадаємо, раніше, Харкові зникла неповнолітня у чорній куртці - важлива будь-яка інформація

Як повідомляє портал Знай.іа, розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також Знай.іа писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла