Стало відомо про те, що в Запорізькій області, в одному з парків тепер живуть змії. Місцевих мешканців просять бути більш акуратними.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в самому центр Мелітополя, і городяни там помітили співмешканців, які можуть бути небезпечними.

Очевидці говорять про те, що вони в основному мешкають там, де є високі зарості, і відповідно, легко сховатися. Сказати точно, який це вид змії – перехожі не змогли, так як просто не встигли розглянути їх, переживаючи не тільки за своє моральне, а й фізичне здоров'я.

Фахівці рекомендують городянам триматися подалі від цих змій, і ні в якому разі не турбувати їх, інакше ви завдасте шкоди не тільки їм, але і собі, якщо розсердите їх.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У мережі розповіли про те, що в Хортицькому районі міста Запоріжжя, серед білого дня гуляв заєць. Все було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що фраза «природа на карантині очистилася», стала вже певним актуальним мемом, який забудуть ще не скоро. І ось, тепер він актуальний і для Запоріжжя. Очевидець свідчить про те, що зайця він зняв зовсім не далеко від заводу, де виробляють пиво.

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вид якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.іа", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям , який майже 100 років тому зник у Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також Знай.іа писав, що в грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.