Стало відомо про те, що в мерії міста Запоріжжя дали важливе завдання комунальним службам.

Таким чином, повідомляється, що в мерії Запоріжжя повідомили про те, що буде проведена дезінфекція водойм в Комунарському районі. Вони хочуть знищити личинок комарів за допомогою препарату бактокулицида.

Ще в кінці 2018 року Запорізькою міською радою була прийнята програма фінансування дератизації та дезінсекції.

Останні зміни показали, що на знищення комарів у теку найбільше грошей відправиться в Заводський район – 47 тисяч гривень, а найменше в Олександрівський – всього 9 тисяч гривень.

У Запоріжжі знищать комарів, фото: Вся Влада

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, також, що в мережі розповіли про те, що у дворі міста Бердянськ оселилися дуже отруйні павуки.

Таким чином, повідомляється, що щорічно, кількість отруйних павуків в Бердянську лише зростає, чим дуже стурбовані місцеві мешканці. І ось, днями, в одному з дворів Бердянська, під час скосу трави, були виявлені десятки круглих отворів.

У Запоріжжі знищать комарів, фото: Вся Влада

Місцеві жителі говорять про те, що вони в минулі роки вже помічали такі, але їх тоді було не більше п'яти. Але зараз, їх кількість лякає, і з цим, безумовно, треба щось робити.

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Як повідомляв портал "Знай.иа", глобальне потепління перетворить Європу в пустелю, торкнеться і України - прогноз на 80 років.

Також Знай.иа" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне