У мережі розповіли про те, що в храмах міста Запоріжжя збираються відслужити молебні перед ЗНО для школярів.

Таким чином, повідомляється, що З благословення Високопреосвященнішого Луки, митрополита Запорізького і Мелітопольського, у всіх храмах Запорізької єпархії УПЦ 21 червня, перед початком вступної кампанії, буде проведено молебень, щоб випускники благополучно написали ЗНО.

Таке ж захід пройде перед іншими тестами, а саме 24 і 29 червня, 1, 6, 8, 12, 14, 16 липня. Взяти участь у цьому зможуть усі бажаючі.

У Запоріжжі проведуть молебень перед ЗНО, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Україні, починаючи з 22 травня, пом'якшили карантин, і дозволили проводити служби в церквах, але, при певній кількості осіб.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Всього в країні було зареєстровано 21,584 випадку коронавіруса. За добу зафіксували 339 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 7 575 пацієнтів. За останню добу видужала 341, 21 чоловік помер.

До речі, карантин триватиме як мінімум до 22 червня, після чого, може бути продовжено ще раз. Таку заяву зробив головний санітарний лікар України, Віктор Ляшко. Найімовірніше, 1 червня Україна перейде на третій етап виходу з карантину.

Нагадаємо, в Україні відкриваються дитячі садки, батьків засипали вимогами.

Як повідомляв Знай. ua, українським батькам показали, як будуть працювати дитячі садки з 25 травня по новим правилам.

Також Знай. ua писав, що чому школярі та їх батьки терпіти не можуть математику.