У мережі розповіли про те, що вісімнадцятирічна дівчина, яку вся країна шукала більше місяця, вийшла на зв'язок.

Таким чином, повідомляється, що днями в мережі з'явилися новини про дівчину із Запорізької області, яку розшукують по всій країні вже більше місяця. І ось, після цього, вона мабуть вирішила повідомити про те, що у неї все добре.

Любов Копійка зникла з дому ще 22 квітня, і з тих пір її ніхто не бачив. Родом вона з села Кінські Роздори.

Схвильовані батьки попросили приєднатися до її розшуку всіх небайдужих, а батько звернувся до неї через журналістів, попросивши дати хоч якийсь знак, якщо вона жива, хоча б по телефону, як завгодно.

І ось, у вівторок, 26 травня, стало відомо про те, що Любов вийшла на зв'язок, і набрала мамі. Відбулася коротка розмова, в якому зникла дівчинка сказала про те, що у неї все добре, і зараз вона в Києві.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пропала дівчинка із Запоріжжя вийшла на зв'язок, фото: вільний джерело

Після цього, телефон знову відключився і включилася переадресація. Ця інформація дала батькам знову шанс на те, що незабаром вона повернеться, і у них все буде добре.

Працівники правоохоронних органів попросили зателефонувати за номерами 099-516-20-27, або ж 102, якщо буде щось відомо про місцезнаходження Люби.

Нагадаємо, раніше У Києві зник пухкий хлопчик у синьому - люблячі батьки готові на все

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі родичі і копи збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, - "пропажа" знайшлася в несподіваному місці

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром 7-річний малюк втік з карантину у бабусі і пішки подався додому, - "брів по трасі"