У мережі розповіли про те, що в зоопарку міста Бердянськ показали приматів, у яких присутні всі людські звички.

Таким чином, повідомляється, що вони зовсім як люди, тільки, не залишають сміття там, де їдять. Співробітники зоопарку розповіли трохи про приматів, заявивши про те, що вони вміють знімати обгортки з-під цукерок, відривають від полуниці та інших ягід хвостик, а ось сік п'ють через трубочку, як і більшість людей на цій планеті.

не Можна не відзначити їх старанність. Видно, що вони це роблять спокійно, акуратно, з великим задоволенням. І при всьому цьому, вони встигають контактувати з людьми.

Самі відвідувачі говорять про те, що мавпи досить розумні і привітні. Вони навіть почали дарувати людям подарунки, але над їх якістю треба ще трохи попрацювати, так як найчастіше це кришечка від йогурту, або ж порожня пляшка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше в мережі розповіли історію про собаку, яка несла в зубах пиво. Вона спокійно йшла, після чого, побачила людей і втекла. Алкогольний напій, на жаль, вона впустила.

Як відомо, собакам не можна вживати пиво і алкоголь в принципі, так як їх печінка не здатна з цим впоратися, і це може не зовсім добре закінчитися.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко побував у київському зоопарку напередодні відкриття.

Як повідомляв портал Знай.иа, 12 травня в Національному комплексі «Експоцентр України» починається літній сезон.

Також Знай.иа писав, що в Харкові в парку імені Горького, встановили нову скульптуру.