У середу, 27 травня, стало відомо про те, що у Запоріжжі чоловік пожог будинок для того, щоб покінчити з собою.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в місті Мелітополь, на вулиці Підгірній. П'ятдесятирічний чоловік підпалив власний будинок для того, щоб померти. Крім цього, він також порізав вени на руках і шию. Про це повідомляють в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Після цього, він був госпіталізований в місцеву найближчу лікарню з отруєнням чадним газом, а також різаними ранами шиї та лівого передпліччя.

Відомо, що за останню добу, по всій Запорізькій області, бригади швидкої допомоги здійснили близько 710 виїздів. Найчастіше, причиною виклику ставали якісь аварії, а також спроби самогубства.

В Мелітополі чоловік підпалив себе, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

От, наприклад, молодий чоловік намагався покінчити з собою з допомогою ножових поранень у живіт. У нього була низка травм, і його терміново госпіталізували в найближчу лікарню.

Що стало причиною спроби самогубства в обох випадках – невідомо, але зараз вони перебувають під постійним наглядом лікарів.

Ще знадобилася допомога медиків після ДТП, яке сталося в Чернігові. На вулиці Соборній, сорокадев'ятирічний чоловік впав з мопеда, і в результаті отримав закриту травму грудної клітини.

Нагадаємо, громадянка України Євгенія, що з початку епідемії була членом екіпажу круїзного лайнера Regal Princess і перебувала там на ізоляції, покінчила життя самогубством.

Як повідомляв портал Знай.иа, харків'янин зважився на фатальний крок з вікна, не витримавши карантину.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.