Стало відомо про те, що у Запоріжжі до суду не дожив чоловік, який раніше скинув собаку з мосту.

Таким чином, повідомляється, що історія зі спробою вбити собаку Адель закінчилася для чоловіка в будь-якому випадку невтішно.

У середу, 27 травня має відбутися засідання у Орджонікідзевському районному суді Запоріжжя, за фактом знущання над твариною. Однак, воно вже не відбудеться ніколи, так як обвинувачений помер. Про це повідомляє інформаційний портал "Актуально"

На засіданні зібралася величезна кількість журналістів та активістів, які вимагають, щоб той отримав гідне покарання за всі знущання, які він завдав тварині, а також за спробу вбити ні в чому не винну собаку.

До речі, з самої собакою зараз вже все добре. Вона живе в новій сім'ї, і практично здорова. Волонтери поставили її на ноги, але, одна нога все ще кульгає.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Чоловік, який і забрав собаку, побачив пост у соціальній мережі, і вони, порадившись з дружиною, вирішили забрати її собі. Після цього вони зв'язалися з волонтерами, і вони постійно були на зв'язку.

Що саме послужило причиною смерті зловмисника – поки що не повідомляється, проте, активісти в суді були налаштовані проти нього рішуче.

Нагадаємо, під Львовом старий кинув собаку посеред поля і вдарив по газах — шкуродера шукають усім містом.

Як повідомляв Знай.иа, малюка Нубби хотіли приспати, але господар не дозволив – історія пітбуля без лапок зворушить кожного.

Знай.иа писав, на Волині гицель викинув кота з вікна і знімав знущання на камеру.