У середу, 27 травня, стало відомо про те, що в Мелітополі людей евакуювали з палаючої багатоповерхівки.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в багатоповерховому будинку на вулиці Гризодубової. Загорівся балкон, і на місце події були викликані рятувальники, щоб загасити вогонь.

У Запоріжжі загорівся будинок з людьми, фото: ГУ ДСНС Запоріжжя

По їх прибуттю, територія пожежі розрослася, і вже охопила один квадратний метр. При цьому, варто відзначити, що під час пожежі, з квартири не змогли вибратися двоє людиною, і вони весь цей час перебували всередині. Їх звідти потім витягали рятувальники.

Щоб загасити цей вогонь, пожежникам знадобилося всього п'ять хвилин, після цього, вони все розібрали і пролили всі конструкції, щоб не допустити повторного займання. З-за того, що була підвищена задимленість, рятувальники були змушені працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Запоріжжі загорівся будинок з людьми, фото: ГУ ДСНС Запоріжжя

Причину пожежі до кінця встановити не вдалося, буде проводитися розслідування. Таку інформацію надали в прес-службі ГУ ДСНС України в місті Запоріжжя та області. На щастя, за останньою інформацією, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Києві загорівся одноповерховий будинок, в якому знаходився пенсіонер з інвалідністю.

Як повідомляв портал "Знай.иа" , в Івано-Франківській області сталися три пожежі.

Також Знай.иа" писав, що харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля, які постраждали від пожежі.