У Запоріжжі жінка з останніх сил бореться з онкологічним захворюванням і їй необхідна допомога. Про це повідомили в Telegrarm-каналі "Новини Запоріжжя".

Ахметгалиновій Гульнурії лікарі поставили діагноз — рак (C-r), пухлина сигмовидної кишки. Для лікування їй терміново потрібна донорська кров.

В даний момент жінка знаходиться у хірургічному відділенні Запорізької обласної лікарні (Космос, Оріхівське шосе).

Дочка жінки всіма силами намагається її врятувати і просить про допомогу усіх небайдужих.

У вівторок, 2 червня, відбудеться акція донорства , на якій всі бажаючі зможуть допомогти тяжко хворій жінці.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тому, наша команда Української Волонтерської Служби в місті Запоріжжі оголошує акцію донорства, що буде проходити 02.06 (вівторок) в Запорізькій обласній клінічній лікарні." - зазначено в повідомленні.

Також у повідомленні додали посилання на форму реєстрації, за допомогою якої кожен бажаючий зможе внести свою кандидатуру на участь.

"Якщо готовий приєднатися, реєструйся: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-GnUERGlOw6D3-pMOOn30D6_UQuj8ZQih_L7C5FSklS-gGQ/viewform?usp=send_form" - написали волонтери.

Якщо у когось не буде можливості потрапити на акцію, то можна прийти в лікарню і здати кров у будь-який інший день. Головне вказати особу, для якої кров здається.

Ахметгалинова Гульнурия, фото: Telegram Новини Запоріжжя

Нагадаємо, раніше відому українську скрипальку терміново прооперували.

Як повідомляв портал "Знай.uа" жителю Запоріжжя, який потрапив у ДТП необхідна донорська кров.

Також Знай.uа" писав, що у Тернополі волонтери провели огляд лікарні і були неприємно вражені.