У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі після зливи затопило багатоповерховий будинок, в прямому сенсі цього слова. Місцеві зняли подію на відео.

Таким чином, повідомляється, що опади у вигляді дощу принесли величезну кількість проблем для тих, хто проживає на вулиці Фортечной, в Олександрівському районі міста Запоріжжя. Про це повідомляє інформаційний портал «For Post».

Мешканці будинку неодноразово скаржилися на це в комунальні служби, і інші інстанції, але їх ніхто не хоче чути. Ця ситуація вже тягнеться багато-багато років.

Як повідомляється, після кожної зливи, мешканці будинку 45, на останньому, дев'ятому поверсі можуть відкривати басейн, так як квартири затопило повністю, а людям доводиться ходити по приміщенню в дощовиках.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони також відзначають, що постійно залишають заявки в Контакт-центрі «15-80», і зверталися в компанію «Місто для людей», який обслуговує будинок, але досі відповіді так і не надійшло.

Ускладнюється ситуація тим, що протягом трьох років сильних проливних дощів, починає підтоплювати і загальний коридор. Вода тече, біжить по стояку, на якому встановлений лічильник, і ці потопи можуть закінчитися вкрай катастрофічно для всіх мешканців цього будинку, тому, з цим терміново треба щось робити.

Нагадаємо, прогноз погоди на червень буде аномальним.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик попередив про замороження, що буде з урожаєм.

Також Знай. ua писав, що Україну заллють дощі потужного антициклону.