Стало відомо про те, що в Запоріжжі збираються в парках встановити камери спостереження. Навіщо це потрібно.

Таким чином, повідомляється, що тепер на об'єктах збираються встановити 6 і 10 камер спостереження. Таку ініціативу запропонували в комунальному підприємстві «Центр інформаційних технологій», і міські депутати підтримали ідею встановити камери в Олександрівському та Заводському районі в рамках нової програми «Безпечне місто».

У Запоріжжі встановлять камери в парках, фото: скріншот з відео

У ході реконструкції двох парків встановлять камери, щоб забезпечити порядок, а також протидіяти спробам вандалів щось зламати, розбити, або ж зіпсувати.

Мер міста Володимир Буряк на сесії заявив про те, що станом на сьогоднішній день, у місті Запоріжжі на двох об'єктах ведуться роботи, а саме у сквері Піонерів і на Кічкасі. Реконструкція повинна закінчитися в кінці серпня – початку вересня, і до цього часу там будуть також встановлені і камери.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це допоможе контролювати і зменшити злочинність, і співробітники правоохоронних органів зможуть набагато швидше реагувати на ті чи інші події.

Проект був підтриманий більшою частиною народних депутатів міста Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше У мережі показали передовий движок Unreal Engine для ігор, від реальності не відрізнити

Як повідомляє портал «Знай.іа» Новий образ перлини Львова показали у яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.іа» писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото