У четвер, 28 травня, стало відомо про те, що в Комунарської районі міста Запоріжжя маршрутка врізалася в стовп.

Таким чином, повідомляється, що аварія сталася рано вранці поряд з вулицею Космічної. Водій громадського транспорту, не впорався з управлінням, після чого, маршрутка влетіла в стовп. Про це пише інформаційний портал «Індустріалка».

Відомо також те, що в результаті аварії постраждало чотири людини. Вони були терміново госпіталізовані в лікарню з травмами. На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і почали працювати. Таку інформацію надали в прес-службі поліції Запорізької області. Поки що, на даний момент це вся інформація, яка є у відкритому доступі.

Маршрутка в Запоріжжі врізалася в стовп, фото: Індустріалка

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка отримала травму прямо в маршрутці. На даний момент намагаються знайти свідків, які це бачили.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент ще у неділю, 24 травня в маршрутці під номером 76. Салон транспорту був переповнений людьми, і при цьому водій набрав більшу швидкість. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

В результаті, водій різко натиснув на гальма, і жінка отримала сильні травми. Після цього, вона звернулася в правоохоронні органи, де і написала заяву.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічне ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Також портал Знай.іа писав про те, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.