У мережі розповіли про смерть новонародженого в Енергодарі Запорізької області.

Таким чином, повідомляється, що тридцятисемирічної Олені, яка перебувала на останньому місяці вагітності, стало зле під час того, як вона перебувала в гостях. Як з'ясувалося пізніше, у неї несподівано почалася кровотеча. Про це пише інформаційний портал «Актуально».

Керівник лікарні Андрій Бредіхін розповів про те, що доставили жінку в суботу, 23 травня в пологове відділення. Вона була у важкому стані, і почалася масивна кровотеча на тлі підвищеного тиску. На жаль, дитину врятувати не вдалося.

У Запоріжжі знову загинув новонароджений, фото: Актуально

Її чоловік говорить про те, що вони з дружиною приїхали в лікарню міста Енергодар, і з операційної вийшов лікар Валерій Курченко, який знаходився в хірургічній одязі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А, як відомо, він не мав права проводити операцію, і також бути присутнім на ній, так як його було відсторонено від роботи у зв'язку зі слідством, яке порушило проти нього.

Тимчасово виконує обов'язки завідувача відділення Ірина Соколова, яка стверджує, що Валерій Курченко на роботі не з'являється, і в той самий день операцію проводила вона і лікар Лавриненко. Потім, журналісти зустріли колишнього лікаря, який зізнався, що був у той день на роботі, але, надавав колегам моральну допомогу.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу

Як повідомляє портал «Знай.іа» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.іа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"