Стало відомо про те, що у Запорізькій області затримали двох підозрюваних, які крали з приватних будинків.

Таким чином, повідомляється, що зловмисники проникали у помешкання жителів Василівського та Михайлівського районів. Затриманим було вручено підозру.

В Запорізькій області затримали злодіїв фото: Національна поліція

Вони крали особисті речі, різну техніку, а також електричні прилади. А поцуплені гроші потім йшли на спиртні напої.

Співробітники правоохоронних органів поки що довели їх причетність до двох крадіжок, однак, є ймовірність, що це далеко не все. Їм можуть вручити підозра ще по восьми крадіжок, які були зроблені в цьому районі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше, в Києві темношкірий юнак обікрав жінку – витягнув у неї гаманець із грошима. Скоївши злочин, зловмисник так напився, що заснув під парканом неподалік. Його виявили і відправили в поліцію, розповідають в телеграм-каналі «Україна в шоці».

Також, 26 травня о 13:24 у харківському ломбарді, який розташований на вулиці Людвіга Свободи, спрацювала тривожна сигналізація. Чергова охорона негайно передала інформацію найближчого екіпажу поліції охорони.

Про це передає прес-служба поліції Харківської області.

Затриманий 56-річний чоловік вів себе неадекватно, чинив опір і погрожував помститися касиру за неробочий телефон, який він начебто купив днями раніше саме в цьому ломбарді.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.

Крім того, зовсім нещодавно двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "Вітамінів не вистачає?"