У мережі розповіли про те, що в Мелітополі, негода може зіпсувати урожай полуниці та черешні.

Таким чином, повідомляється, що весна цього року була однією з найхолодніших за останні кілька років, і з великою кількістю опадів, які йшли безперервно.

Ось, приміром, днем раніше, в Мелітополі йшов дуже сильна злива, всю ніч. Місцеві жителі такого зовсім не раді, і вже чекають, поки в місто прийде довгоочікуване літо і тепло.

В Мелітополі може зникнути черешня, фото: скріншот з відео

Як відомо, опади можуть допомогти майбутньому врожаю, але, як виявилося, не все. Позитивно це відбивається на персику, абрикосі, а також пізніх сортів черешні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А от з ранніми сортами ягоди доведеться не дуже добре. Фахівці повідомляють, що рясні дощі можуть призвести до повної втрати врожаю ранньої черешні. При цьому, перша частина вже і так постраждала через заморозки, які були в цьому році.

Володимир Сенін розповідає, що Дощі в нагоді яровим культурам та соняшнику. Однак, останні десять днів, Мелітополь заливає дощами, що може обернутися повною втратою всього врожаю. Черешні в цьому році і так буде мало, це факт, але, може дійти до такого, що її взагалі не буде. Також, опади негативно впливає на полуницю, так як ягоди починають гнити.

Нагадаємо, що димове ноу-хау фермерів зупинило рух на 5 км і спровокувало масове ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.іа", збанкрутілий фермер викидає морква тоннами.

Також "Знай.іа" писав, що у Криму пересохла головна водна артерія.