Стало відомо про те, що в Запоріжжі на дитину ледь не впало дерево. Про це повідомляє інформаційний портал "Актуально".

Таким чином, повідомляється, що в останній тиждень, по Запоріжжю бродить дуже погана погода. В особливості, в минулу добу, вирувала стихія так, що ледь не скинула гілку з дерева на голову дитини.

В Запоржье на дитину ледь не впало дерево, фото: Актуально

Стався цей інцидент на вулиці Запорізького Козацтва, 13. Тоді, коли гілка летіла вниз, повз проходив чоловіки, а в руках у нього була маленька дитина, якого врятували від трагедії лише диво.

І при цьому, відомо, що дане дерево досі лежить на дорозі, на місці події. За весь день так і не зуміли підняти, або ж не захотіли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, відомо, що в цей же день, у центрі міста в одному з дворів багатоповерхового будинку, на автомобіль «ГАЗ», який у цей момент стояв на парковці, впало дерево. Фотографію в мережу опублікували очевидці. При цьому, наголошується, що на щастя, з людей ніхто не постраждав.

В Запоржье на дитину ледь не впало дерево, фото: Актуально

На фотографії, яка була опублікована в мережі, видно, що значно автомобіль не постраждав, і при цьому, добре, що поруч нікого не було в цей момент, і всі залишилися живі і здорові.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі пенсіонерка оголосила війну з любителями неправильної парковки.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві поліцейські зловили порушника на Lamborghini.

Також Знай.иа" писав, що в мережі показали відео масштабної аварії.