Стало відомо про те, що школярі із Запоріжжя знову почали грати в небезпечні ігри. Їх зняли на даху будинку.

Таким чином, повідомляється, що в черговий раз, підлітки ризикуючи своїм життям знайшли собі небезпечну пригоду. Школярі забралися на дах багатоповерхового недобудови і почали там ходити.

Все це було знято на відео. Стався цей інцидент в Хортицькому районі міста, і підлітки стрибали з даху, але, на щастя, все це обійшлося без жертв, і діти залишилися живі-здорові. Про це пише інформаційний портал "Актуально".

При цьому, невідомо, чи знали батьки, де їх діти були в той момент, але, очевидці відзначають, що їм варто було б задуматися про те, чим займаються їхні діти, так як це може закінчитися трагедією.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що це одне із самих улюблених занять дітей підлітків. Вони готові ризикувати життям заради того, щоб зробити фотографію на висоті.

Ось, приміром, у Києві, троє молодих хлопців залізли на Південний міст. Юнаків вдалося зняти з мосту, двоє з хлопців виявилися неповнолітніми — 12 і 13 років. Руфери піднялися на вершину моста (130 метрів) заради селфи.

Про інцидент інформує Патрульна поліція України.

Хлопців затримали для з'ясування обставин, за яких вони вирішили підкорити вершину мосту. Як з'ясувалося, хлопці допомагали втілити мрію старшого юнака. Неповнолітні хлопці полізли за компанію.

Нагадаємо, екстремали ризикнули життям заради цих фантастичних фото з усього світу: за це їм загрожує в'язниця

Як повідомляв раніше Знай.ua в Києві жорстоко побили відомого руфера Мустанга, благав про допомогу: що відомо

Також Знай.иа писав про те, що метро на Виноградар: на якому етапі довгоочікуване будівництво, фоторепортаж