Стало відомо про те, що житель міста Запоріжжя виявив під капотом змію. Події було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що раніше вже повідомляли про те, що поблизу п'ятої лікарні міста Запоріжжя була виявлена змія, яка нескінченно повзала по парапету туди-назад.

Після цього, на стоянці поблизу будівлі, чоловік заліз під капот свого автомобіля «Жигуль», і виявив там так званого гостя. Змія заповзла всередину, і почала всередині все дослідити.

Вона почала шипіти, але, оператор не злякався, почав знімати відео і так само на неї злобно сичати, щоб налякати її. Ролик викликав масу посмішок у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фахівці просять місцевих жителів бути більш обережними, так як, з-за того, що останні тижні по всій території України відносно тепла і волога погода, безстрашні змії стали досить частими гостями в центрі міста.

Змія залізла під капот авто, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області на будівлі лікарні оселилася родина хижих птахів. Місцеві зняли це на відео.

Таким чином, повідомляється, що соколи живуть тепер разом з людьми. Сталося це поруч з міською лікарнею в Мелітополі.

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вид якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.іа", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям , який майже 100 років тому зник у Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також Знай.іа писав, що в грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.