Стало відомо про те, що в Запоріжжі, умілець переробив свій автомобіль в крутий спорткар. Як у нього це вийшло.

Таким чином, повідомляється, що місцевий житель захотів нових відчуттів, тому, переробив автомобіль «Динамо» в «Ламборгіні». Сам автор цього твору говорить про те, що потрібно бажання і сильна витримка, а можливості потім самі знайдуться.

У Запоріжжі чоловік перетворив Таврію в Ламборгіні, фото: Новини Запоріжжя

Тепер, «Динамо», як і «Ламборгіні», відкривається вертикально. У Південному мікрорайоні, що знаходиться в Запоріжжі, очевидці даного шедевра вже прозвали його «Тавраджини».

До речі, водій цього транспорту розповідає, що після того, як він почав кататися на автомобілі по місту, його часто почали зупиняти співробітники правоохоронних органів, тож він уже давно звик до посиленої уваги з боку інших мешканців.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До речі, як відомо, такий тип дверей називають ножицями. Все тому що, вони відкриваються вертикально на нерухомому шарнірі спереду двері, а ось на інших автомобілях, двері відкриваються з відмиканням на зовнішню сторону.

втім, не можна не відзначити того факту, що автомобіль явно вийшов відмінним, і можливо, в майбутньому автор цього шедевра порадує ще чимось, залишається лише чекати.

Нагадаємо, раніше побиття школярки в Запоріжжі: сестра покаліченою дівчинки вийшла на стежку війни, кривдниць хочуть "пробачити".

Також Знай.иа писав, що у Кропивницького школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину в школу".

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що запорожець заступився за жінку і впав у кому.