Стало відомо про те, що у Запоріжжі чоловік викинув собаку з третього поверху. Зараз у тварини нова сім'я.

Таким чином, повідомляється, що через всього добу, Маня (так назвали собаку), знайшла нову сім'ю, після того, як її господар викинув її з вікна третього поверху.

Нову господиню звати Софія, і вже сьогодні, в п'ятницю, 29 травня, вона забрала її додому. Нагадаємо, що неприємний інцидент стався приблизно о першій годині ночі. Житель Хортицького району викинув тварину з третього поверху.

Собака із Запоріжжя, знайшла нову сім'ю, фото: Субота

Місцевий волонтер Олена Джима пише про те, що після того, як собаці провели повне обстеження у ветеринарній клініці, у неї було діагностовано забій грудної клітини. Собака ще зовсім маленька, і у неї молочні зуби. Сама по собі Маня дуже добра і спокійна.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Собака із Запоріжжя, знайшла нову сім'ю, фото: Субота

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що чоловік зняв з плечей рюкзак, дістав звідти собаку, і кинув її на рейки. А вже сьогодні, в середу 27 травня в Орджонікідзевському районному суді розпочали засідання щодо жорсткого поводження над твариною, і тепер чоловікові загрожує чималий термін. Про це пише інформаційний портал "Актуально".

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем пенсіонерка з власної дурості лишась накопичень - вкрали з печі.

Також Знай повідомляв, що в кривому розі зловмисники вкрали гроші з храму.

Нещодавно Знай передавав, що португальської репера викрали і вбили через постів у соцмереж.