У Запоріжжі чоловік під дощем відпрацьовував прийоми бойових мистецтв. Про це повідомили у виданні "Новини Ю".

На проспекті Соборному був помічений чоловік, який відпрацьовував удари посеред міста. При цьому його не бентежили ні перехожі, ні дощ.

Бій з тінню чоловік проводив посеред дня в районі бульвару Шевченка. При цьому, як справжній майстер, він не злякався погодних умов і для тренування одягнув лише шорти і кепку.

Так, виблискуючи голим торсом, чоловік відпрацьовував комбінації з джебів, аперкотів та бокових ударів, а також працював над переміщенням.

Не відомо, що надихнуло чоловіка на тренування посеред вулиці. Можливо він передивився всі частини фільму "Роккі" або просто засумував за спортивним залом за час карантину.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмереж не могли пройти повз такої новини і вже встигли дати чоловікові кілька прізвиськ. Деякі порівняли його з Майком Тайсоном і назвали "Залізний Майк", інші були оригінальнішими і охрестили чоловіка "Бульварним ніндзя" або "Шенноном Бріггсом". Але знайшлися і ті, хто припустив, що таким чином мешканець Запоріжжя вирішив побити дощ.

В мережі опублікували відео відкритого тренування запорізького "Тайсона" на якому можна помітити, як чоловік відпрацьовує удари не звертаючи уваги на дощ і перехожих.

Нагадаємо, раніше клієнтка "Нової Пошти" замість маски одягла труси прямо на відділенні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі старенька сховалася за шторою і змусила рідних її шукати.

Також "Знай.uа" повідомляв, що чоловік вирішив вигуляти рибку замість собаки.