У Запорізькій області жителі Енергодара вийшли на протести. Причиною стало будівництво громадського туалету поруч з житловими будинками. При цьому раніше вони просили побудувати громадські туалети, щоб гулящие в парку не ходили в під'їзди. Про це пише En-News.

Мешканці багатоповерхівки по вулиці Юності 4 вийшли на вулицю, щоб протистояти будівництва громадського туалету. Як виявилося, люди проти того, щоб об'єкт будувався майже впритул до їхнього будинку. Вони говорять про те, що це порушення санітарних норм і у них у дворі стоятиме неприємний запах.

Також місцеві жителі відзначили, що у них у дворі будуть збиратися неприємні особи. На знак протесту мешканці будинку спорудили невеличкий сувенір для мера міста. Вони з дерева зробили невеликий туалет і зверху прикріпили рулон туалетного паперу.

В Енергодарі вийшли на протести Фjто: скріншот

Місцеві жителі обґрунтували свої вимоги чіткими правилами з будівництва громадських туалетів і територіями, зазначеними в нормативних документах. Виявилося, що туалет в 10 метрах від будинку і в 20 метрах від дитсадка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вимоги жителів були почуті місцевою владою. Мер вже заявив, що туалет перенесуть, але об'єкт було б зручніше побудувати тут, так як тут є всі комунікації, необхідні для такого закладу.

Варто відзначити, що в Запорізькій області засікли дивного типу, який викинув у траву жіночі сумочки. Про подію розповіла місцева мешканка. Вона зазначила, що бачила чоловіка і навіть сфотографувала сумочки. У соцмережах припустили, що він міг позбавлятися від своїх доказів злочинів.

Нагадаємо, Знай писав, що в Мелітополі чоловік викинув жіночі сумочки.

Знай повідомляв, що під капотом авто виявили змію.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області може не бути врожаю черешні.