У мережі розповіли про те, що у Запорізьких СІЗО з'явилися перші платні камери. Скільки потрібно буде заплатити і які там умови.

Таким чином, повідомляється, що відтепер держава буде робити заробляти гроші на ремонт безкоштовних камерах, де в майбутньому можуть відбувати строк люди, у яких є зайві гроші.

Міністр Denis Malyuska та заступник Міністра Olena Vysotska побували у Запорізькому слідчому ізоляторі, у Вільнянській...

Geplaatst door Міністерство юстиції України op Zondag 31 mei 2020

На офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook, сказано про те, що платні камери відкрилися як в Запоріжжі, так і в місті Дніпро.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Провести добу в таких умовах варто 570 гривень у Запоріжжі, і трохи дорожче в Дніпрі – 880 гривень. У цих люксових камерах буде перебувати від двох до чотирьох ліжок, душ, холодильник, мікрохвильова піч, а також, навіть телевізор.

Глава Міністерства юстиції, Денис Малюська говорить про те, що це нововведення буде корисно в боротьбі з корупцією, а за рахунок грошей, які будуть зібрані, можна буде привести в порядок безкоштовні камери, провести в них ремонт, замінити сантехніку, електрику, та інше. Потрібно відзначити, що в цих камерах можна перебувати лише до того моменту, поки людина чекає вирок у суді. Після того, як справу буде закрито, перебувати там буде заборонено.

Нагадаємо, топ-чиновник "Укрзалізниці" Рязанцев, який побив дружину, вилетів з робочого місця.

Як повідомляв Знай.иа, Кубраков звинуватив екс-керівника "Укравтодору" в злочині - "Його потрібно прибрати".

Знай.иа писав, на пенсію в 55 - українкам "зробили боляче" із-за віку, коли дадуть відпочити.