У мережі розповіли про те, що Азовське море накрило «шовковим» штормом. Що відбувається.

Таким чином, повідомляється, що температура води в морі становить близько 16 градусів тепла. Незважаючи на те, що в Запоріжжі і області вирує стихія, милуватися цим можна на безпечній відстані. Пориви вітру становитимуть близько 20 метрів в секунду, а місцями може бути навіть вище.

У курортній Кирилівці пляжі все ще порожні, і це навіть незважаючи на те, що на вулиці досить тепла, комфортна температура повітря. Місцеві жителі поки що не поспішають їх відвідувати. Але, деякі все ж таки не втрималися, і підібралися до м і вона схожа навіть на шовкову.

Таким чином, повідомляється, що перший літній день абсолютно не порадує жителів міста Запоріжжя. Все тому що, очікуються грози, а місцями навіть сильний, поривчастий вітер від 15 до 20 метрів в секунду, а це перший рівень небезпеки (жовтий). Про це розповіли в Запорізькому гідрометцентрі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Весь ранок та день, в акваторії Азовського моря буде посилений, південно-західний вітер до 15-20 метрів в секунду, а висота хвиль становитиме 13-15 дм.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.