На днях, в мережу потрапила запис, на якому школярка побила дівчинку віком з-за хлопця. Очевидці знімали на відео.

Не поделили парня: девочки подростки 13 и 14 лет подрались. Когда одна упала, другая участница конфликта добивала ее ногами. P.S. Мариуполь, 27.05.2020

Geplaatst door Вячеслав Твердохлеб op Vrijdag 29 mei 2020

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Маріуполі. І там, в мережу злили запис бійки між двома школярками. На ролику видно, як старша дівчинка б'є іншу, кидає ту на землю, і продовжує бити ногами.

На камери знімали очевидці, які перебували в той момент там, і в основному це друзі дівчат, які влаштували бійку. При цьому, ніхто не втрутився і ні за кого не заступився. Все лише сміялися, і дуже голосно коментували те, що там відбувається.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сталося це все ще 27 травня. Місцеві засоби масової інформації пишуть про те, що нападаючої чотирнадцять років, а ось постраждалої тринадцять, вона на рік молодша.

Як виявилося пізніше, вся справа в хлопця. Молодшу звинуватили в тому, що вона гуляє з хлопцем, яка зустрічається з нападниці дівчинкою. Тепер, їй загрожує великий штраф, або ж до року виправних робіт. У поліції відкрили кримінальну справу проти цього.

Нагадаємо, Українець і грузин влаштували масову бійку на турнірі з боротьби в Туреччині: відео.

Як повідомляв портал Знай.иа, У Харкові жорстоко побилися "гастролери" з Тунісу і Лівії - один іноземець загримів до лікарні.

Також Знай.иа писав, що У Києві маршрутник "почухати кулаки" про пасажира, - "А міг би з помповика зарядити".