У мережі розповіли про те, що під Одесою затримали групу зловмисників, які промишляли брудні справи у Запорізькій області. Що з ними буде.

Таким чином, повідомляється, що співробітники кіберполіції затримали чотирьох злочинців. Їх виявили в Одеській області. Група совращала малолітніх дітей, а всі ці дії записували на телефон.

При цьому, після цього, всі матеріали вони розповсюджували по мережі. Дану інформацію надали в кіберполіції України.

Начальник департаменту, Олександр Гринчак говорить про те, що спецоперація називалася «Павутина», і під час цього, були виявлені зловмисники. При цьому повідомляється, що співробітники правоохоронних органів провели 54 обшуку в більшості областей країни. На даний момент було виявлено вісім жертв, вік яких становить від мережі до чотирнадцяти років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фігурантам справи було вручено підозру за частиною 4 статті 301, а також статті 153 Кримінального кодексу України. Всі затримані зараз перебувають під вартою.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі затримали чоловіка, у якого в телефоні виявили величезну кількість заборонених матеріалів з дітьми. Він був затриманий співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше "Всі про все знали": 7 спортсменів Національної збірної України звинуватили тренера в педофілії

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Харківщині відправили за ґрати нелюдів, заманившего в постіль дитини "цукерочкою"

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні