У мережі розповіли про черговий солідну премію керівництва «Нафтогаз» і НКП «Іскра». Про це пише Telegram-канал Новини Запоріжжя.

Директор НКП «Іскра» Юрій Пащенко вирішив наслідувати приклад керівництва НАК «Нафтогаз» і виписав собі велику додаткову премію. Мова піде, природно, не про 46 мільйонів доларів, як у випадку з «Нафтогаз», але, теж про непоганий сумі, яка багатьом українцям здається непідйомною. 2,3 мільйона гривень. Сума теж немаленька, багато хто погодиться. Про це інформаційному порталу «Акцент» стало відомо з електронної декларації Юрія Пащенко. Директор змушений був туди внести уточнення в зв'язку з значною зміною власного матеріального стану. Оновлення датована 12 червня.

Останні опубліковані дані говорять про те, що, в травні, чиновник отримав премію у розмірі 2 мільйонів 313 тисяч гривень. Варто врахувати, що ще в 2017 році, заробітна плата Пащенко була близько двохсот тисяч гривень в місяць. Згідно постанови КМУ №859 премії та матеріальні винагороди для директорів підприємств можуть досягати 24 місячних посадових окладів. І ось, якщо враховувати що зарплата Пащенко (200 тисяч гривень ) складається з окладу і премій, то існує ймовірність того, що, директор взяв собі одноразову премію по максимуму.

Нагадаємо, Нацбанк заповнить країну купою дріб'язку — що 3 червня українці будуть здавати в "мішечок".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти.