Стало відомо про те, що в Мелітополі Запорізької області, свіжий ремонт не витримав звичайного дощу. Що ж сталося?

Таким чином, повідомляється, що в одній з лікарень міста Мелітополь, після дощу провалилася стеля, а поблизу будівлі в Запоріжжі послились змії, які можуть бути небезпечні для життя.

Інформаційний портал alexua.tv пише про те, що репутація знатно підмочена, так як будівля тільки після ремонту, і його зіпсував звичайні опади у вигляді дощу, які йдуть в останні кілька тижнів.

Дах одного з відділень лікарні не витримала, і тому було прийнято термінове рішення перевести пацієнтів в інші відділення. Постраждало відразу кілька поверхів, а давати офіційний коментар щодо ситуації – міська влада відмовилася.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стало відомо про те, що житель міста Запоріжжя виявив під капотом змію. Події було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що раніше вже повідомляли про те, що поблизу п'ятої лікарні міста Запоріжжя була виявлена змія, яка нескінченно повзала по парапету туди-назад.

Після цього, на стоянці поблизу будівлі, чоловік заліз під капот свого автомобіля «Жигуль», і виявив там так званого гостя. Змія заповзла всередину, і почала всередині все дослідити.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі центр міста залишився без води через іржавих труб каналізації.

Також Знай писав, що на Тернопільщині встановили нові ціни на газ.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні подорожчають комунальні послуги.