У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі знову відновило роботу казино, яке зовсім нещодавно було закрито.

Таким чином, повідомляється, що співробітникам правоохоронних органів довелося закрити гральний заклад, вже другий раз. В прибудові до багатоповерхового будинку по вулиці Павлокичкаська розташовувався зал з ігровими автоматами.

У грудні минулого року, робота цього закладу була прикрита співробітниками правоохоронних органів. Тоді, в ході обшуку було вилучено близько трьох ігрових автоматів, а також відкрито кримінальну справу за цим фактом.

На цей раз, улов трохи більше. Там було знайдено вже п'ять таких спеціальних автоматів, а ще, всередині знаходилося два клієнта, які були зайняті грою. Проти них були складені адміністративні протоколи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, поліція звернулася до всіх небайдужих, якщо вони знають подібні заклади, які продовжують свою роботу, незважаючи на заборону, негайно звертатися за номером 102, щоб можна було миттєво відреагувати і припинити діяльність таких установ.

Нагадаємо, що раніше, Приморський та Київський районні суди міста Одеса оштрафували двох жителів за порушення карантину на суму 17 тисяч гривень для кожного.

У прес-службі Приморського суду розповіли, що мешканка Одеси вийшла на вулицю, в громадське місце в 00:30 ночі. При собі вона не мала жодних документів, які могли б встановити її особу, за що і була оштрафована.

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли, що київські собачники ризикують нарватися на штрафи.

Як повідомляв портал "Знай.иа", під час карантину змінилися онлайн-оплати українців.

Також Знай.иа" писав, що в Запоріжжі судили жінку, яка прийшла на могилу чоловіка під час карантину.