У мережі розповіли про те, що на вихідних, у Бердянську Запорізької області, пройшовся смерч, який зносив усе на своєму шляху.

Таким чином, повідомляється, що синоптики були праві, коли попереджали про шторм на вихідних. Місцеві мешканці міста Бердянськ, почали ділитися фотографіями і роликами на своїх сторінках у соціальних мережах.

СМЕРЧ В АЗОВСКОМ МОРЕ. Бердянск. 30/5 2020г. 16ч20

Geplaatst door Olena Galata op Zaterdag 30 mei 2020

Також, користувач соціальної мережі Facebook вдалося зняти смерч, який мчав по морю в мікрорайоні Ліски. Відповідно, був сильний вітер, який обрав в якості жертви молоді акації, які стояли на Західному проспекті, поблизу Вічного вогню.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

наступного дня, в неділю, 31 травня, комунальники приступили до ліквідації наслідків, які завдала стихія місту.

Співробітники Бердянського РЕМ говорили про те, що протягом доби вони спробують підключити енергопостачання в будинку, які виявилися знеструмлені після того, як впало дерево.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що перший літній день абсолютно не порадує жителів міста Запоріжжя. Все тому що, очікуються грози, а місцями навіть сильний, поривчастий вітер від 15 до 20 метрів в секунду, а це перший рівень небезпеки (жовтий). Про це розповіли в Запорізькому гідрометцентрі.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.