В «Укрзалізниці» розповіли про поїзди, які їдуть через Запоріжжя. Куди можна їхати вже сьогодні.

Таким чином, повідомляється, що у зв'язку з пом'якшенням карантину, «Укрзалізниця» вирішила запустити свої потяги, щоб українці змогли добратися практично в будь-який куточок України.

І, відповідно, в рамках відновлення повідомлення, були запущені і поїзди далекого прямування. Тепер, запорожці знову можуть їздити у столицю на швидкісному Інтерсіті+.

В Уз розповіли про відновлення роботи, фото: Укрзалізниця

Все, через вокзал в Запоріжжі тепер буде проходити відразу сім потягів. Крім Інтерсіті+, також:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • № 10/9 Київ — Маріуполь
  • № 81/82 Харків — Новоолексіївка
  • №37/38 Київ — Запоріжжя
  • №738/737 Київ — Запоріжжя
  • №116/115 Київ — Бердянськ
  • №12/11 Київ — Новоолексіївка

Поки що ще є доступні квитки, які ведуть із Запоріжжя до Києва, проте, як відомо, їх не так багато.

Нагадаємо, що в середині травня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що карантин в країні буде продовжений як мінімум до 22 червня, після чого, можливо, знову продовжать, якщо це буде потрібно. Але, при цьому пом'якшення будуть відбуватися і далі. З 15 червня, наприклад, буде відновлено авіасполучення.

Нагадаємо, свої стакани і 36.6 — Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.іа" з 1 червня запрацює Укрзалізниця, в яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 поїзди, але їх кількість може збільшитися.

Також "Знай.іа" в 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи.