Стало відомо про те, що жителя міста Запоріжжя засудили за публікацію в соціальній мережі «Однокласники».

Таким чином, повідомляється, що як відомо, вже більше трьох років пройшло з того моменту, як російські соціальні мережі були заблоковані на території України. І ось, жителя міста Запоріжжя засудили за те, що він зазіхнув на територіальну цілісність і недоторканність України. Про це розповіли в прес-службі прокуратури Запорізької області.

У Запоріжжі чоловіка засудили за посаду в Однокласниках, фото: скріншот

Вони встановили той факт, що запорожець був радикально налаштований, і розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі «Однокласники» пост із закликом підтримати проект «Новоросія», і що потрібно відсікти Україну від моря.

Був врахований той факт, що засуджений раніше вже мав проблеми з законом та притягувався до кримінальної відповідальності. Він скоїв злочин, яке мало середню вагу, після чого, без всяких проблем визнав власну провину, і діяв після цього зі слідством у встановленні фактичних обставин. Судом було призначено запобіжний захід із застосуванням положень статті 75 КПК України, стосовно звільнення від відбування з випробуванням з іспитовим строком, який припускав ще рік позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Поки що це вся інформація, яка відома на даний момент про інцидент.

Нагадаємо, РНБО продовжив заборону ВКонтакте і Одноклассники, Зеленський підписав указ.

Як повідомляв портал Знай.иа, народний депутат від "Слуги народу" Вікторія Підгорна запропонувала заблокувати месенджер Telegram через поширення в ньому нібито сумнівної та злочинної інформації.

Також портал Знай.иа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.