На днях, мер міста Запоріжжя, Володимир Буряк розповів про те, коли буде запущений шляхопровід на Калибровой, ремонт якого триває вже близько двох років.

Таким чином, повідомляється, що Володимиром Буряком було анонсовано закінчення ремонтних доріг шляхопроводу на вулиці Калибровой, який пов'язує Шевченківський і Заводський райони міста Запоріжжя.

Володимир Буряк зробив важливу заяву, фото: скріншот

Ось, нарешті, запорожці зможуть насолодитися шляхопроводом, ремонт якого тривав два роки. Мер міста каже, що ремонтні роботи будуть завершені вже в липні поточного року. Після це, автомобілі зможуть спокійно їздити там. Також, Володимир Буряк говорить про те, що буде встановлена спеціальна пішохідна зона.

Варто відзначити, що фінансування тендерів на обох шляхопроводах становив 55 мільйонів гривень. До речі, раніше було зазначено в уряді, що фірма зірвала всі терміни, про які було домовлено спочатку. Про це пише інформаційний портал «Акцент.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На відео показано, як правильно об'їжджати цю ділянку, поки на ньому ведуться ремонтні роботи.

Залишилося потерпіти зовсім трошки, і вже в липні водії зможуть насолодитися новою дорогою, а запорожці пройтися по пішохідній зоні.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський відповів на запитання про легалізацію медичної марихуани в Україні. За його словами, багато людей хоче займатися цим бізнесом.

Знай.іа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.