Стало відомо про те, що кіт, який родом із Запоріжжя, став найкрасивішим у світі.

Таким чином, повідомляється, що стало відомо, що у Сполучених Штатах Америки, сім'я купила кота з Запоріжжя, і пішла з ним на міжнародну виставку, яка є однією з найбільш масштабних, а той переміг.

Звуть Алан кота, і він офіційно є найкрасивішим котом шотландської породи в світі. Варто відзначити, що наймасштабніша виставка в США є не єдиною, де перемагав кіт. Алану всього два роки. Про це повідомляє інформаційний портал "greenpost", посилаючись на власне джерело.

Народився він у родині із Запоріжжя. Ганна Пономарьова розводить котів, і саме її кішка народила такого красеня. Знайти гідних власників майбутнього красеня було досить складно, як зізнається сама Ганна. Тому, прийнято рішення шукати їх у різних куточках світу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Господарі в Сполучених Штатах Америки, коли побачили котика, то відразу ж в нього закохалися. Зараз Алан щасливий в американській родині, і за них там доглядають по достоїнству. Коту, як-то, навіть пропонував знятися в рекламному ролику однієї популярної місцевої фірми.

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.иа, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.

Також Знай.иа писав, що Крихітне хворе кошеня виріс в здорову котяру, любов і турбота перевертають гори.